Tijdens de Utrechtse regiokampioenschappen hebben een aantal Stuwruiters zich met goede resultaten weten te plaatsen voor de hippiade in Ermelo.

Jolein Jansen, Luna Nijenhuis en Caya Jochems in de krant.

Op zaterdag 27 augustus kwam Luna Neijenhuis aan de start met haar schimmeltje Iris in de klasse B, categorie A/B-pony's. Het losrijden verliep super, maar tijdens de proef sloeg toch de spanning van de indrukwekkende en grote wedstrijd toe. Uiteindelijk behaalde zij een 21ste plaats met een dikke winstpunt, een knappe prestatie want zij rijden pas een half jaartje officiële wedstrijden.

Luna Nijenhuis met Iris in actie op het NK.

Op vrijdag 2 september was het de beurt aan Jolein Jansen en Caya Jochems. Jolein Jansen reed met Dedina mee in de klasse L2-paarden, in deze ring reden 30 deelnemers, waarbij de beste 8 zich plaatste voor de finale op zaterdag. Helaas kreeg Dedina spanning in de ring en lukte het hun niet zich bij de beste 8 te plaatsen.

Caya Jochems met Belcampo's Babette in actie op het NK.

Caya Jochems kwam met Belcampo's Babette uit in de klasse B, categorie D/E springen. Het eerste parcours reden zij foutloos, dus mochten zij barrage rijden! In deze barrage behaalde zij een mooie 8ste plaats met een foutloos rondje en 75 stijlpunten.