Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor onze officiële wedstrijd. Verschillende Stuwruiters hebben deelgenomen, met mooie resultaten:

Klasse B: Bij de paarden wist Gina Lens 2 winstpunten te behalen. Bij de pony’s haalden Luna Neijenhuis de monsterscores van 217 en 204 punten. Ook Indy van der Biezen ging niet met lege handen naar huis, zij behaalde twee keer een eerste plek met 201,5 en 206 punten!

Klasse L: Bij de paarden waren Janise de Leeuw en Caroline de Wildt aan elkaar gewaagd, beide haalden een keer de eerste en tweede plaats, met voor Caroline 4 winstpunten in totaal en voor Janise 3 winstpunten! Ook Rochella Feller en Lisa Jansen scoorden 2 winstpunten in de klasse L. Bij de pony’s haalde Kate Nijenhuis een eerste plek met 202 punten en scoorde in de 2e proef 189 punten. Ook Jaimy Burgers ging met 2 winstpunten naar huis en voor Esther van Rossum zaten er zaterdag helaas niet genoeg punten in.

Klasse M: Bij de paarden haalden Lisa Jansen en Deborah Diks beiden een keer de 2e plaats en zij gingen allebei met 2 winstpunten naar huis. Ook Willemijn Schipper reed mee in deze klasse, maar haalde helaas geen punten.

Bij het springen in de klasse BB pony’s kwam Femke Beugelink op Exprezz foutloos rond met 71,5 punten voor de stijl. Nova Smaal met Moon behaalde 2 foutloze ronden en haalde 69.5 en 72 punten voor de stijl. Esther van Rossum op Mister Ed haalde een nulronde met 67,5 stijlpunten.

Volgende week staat er een onderlinge wedstrijd op het programma, als je deel wilt nemen kun je je opgeven via acstuwruiters@live.nl !