Zaterdag 26 augustus organiseerde wij de laatste KNHS wedstrijd van 2017, helaas alleen dressuur omdat we te weinig deelname voor het springen hadden. Ondanks dat het springen niet doorging hadden we toch een mooi gevuld ochtend en middagprogramma, met vele deelnemers van onze eigen vereniging!

We begonnen de ochtend met de klasse B pony's, hierin haalde Femke Beugelink 3 winstpunten met Exprezz en Senna Noordijk, die voor het eerste officeel startte, mocht gelijk 2 mooie winstpunten mee naar huis nemen. Daarna was het de beurt aan de L pony's, Kate Neijenhuis reed 3 winstpunten bij elkaar en mocht 2x het oranje lint op komen halen.

Hierna was het de beurt aan de L2 paarden, Lisa Jansen deed goede zaken met Fay, naast 4 winstpunten wist zij ook nog een 1e en 2de plaats te veroveren. De B en L1 paarden werd gecombineerd, naast winstpunten voor Corina Hazendonk en Marjolein den Oudsten, reed Juliëtte Pol 2x naar een 2de plaats met zwarte Willem.

In de middag werden de klasse M en Z verreden, in de M1/M2 rubriek wist Caroline de Wildt 2x naar de hoogste score te rijden en mocht 4 winstpunten bijschrijven, ook Janise de Leeuw behaalde met Espada een winstpunt en 2de plaats.

Over 2,5 week staan de clubkampioenschappen op het programma, als je wilt mee doen kun je je opgeven via acstuwruiters@live.nl ! We sluiten de dag weer af met een gezellige bbq, hiervoor kun je je opgeven via info@stuwruiters.nl!