Afgelopen zaterdag werd in Hoogland het regiokampioenschap voor de provincie Utrecht georganiseerd. 5 ruiters van PSV de Stuwruiters mochten hieraan deelnemen, en met succes!

Luna Neijenhuis mocht als eerst aan de start verschijnen, samen met pony Iris reed zij in de klasse B A/B pony's. Met een 4de plaats in hun eerste proef, en een 1e plaats in hun 2de proef werden zij uiteindelijk reserve kampioen! Hiermee hebben zij een startplek op het NK in september verdiend!

Bernice Drost reed met Hunk mee bij de D-pony's in de klasse L1 en heeft 2 mooie proeven neergezet, waarmee zij een 5e plaats behaalde!

Daarna was het de beurt aan Jolein Jansen met Dedina, die uitkomen in de klasse L2 paarden. Zij reden 2 hele nette proeven, die in allebei de ringen een 3de plaats opleverde. In het eindklassement leverde dit een mooie 2de plaats op, ook goed voor de titel reservekampioen! Ook Jolein en Dedina mogen in september aan het NK deelnemen!

Er werd ook gesprongen in Hoogland, Caya Jochems reed met Babette mee in de klasse B pony's, categorie D/E. Zij reed zowel het basisparcours als de barrage foutloos! Met 2x 79 stijlpunten werd ook Caya reservekampioen! Net als Luna en Jolein mag zij deelnemen aan het NK!

's middags was het de beurt aan Emma van Buren, die met Dafina meereed in de klasse B pony's, categorie C. Zij behaalde een 3de plaats!

Als laatst verscheen Kate Neijenhuis aan de start. In een sterk deelnemersveld reed zij samen met pony Masquerade naar een hele knappe 5de plaats bij de B pony's, categorie D/E. Allemaal gefeliciteerd met deze mooie resultaten!