Het is een druk wedstrijdweekend geweest. Op vrijdagavond was onze officiële avondwedstrijd. Vele Stuwruiters namen deel. Hier volgen hun resultaten.

Klasse B: Corina Hazendonk op Faya behaalde een 2e plaats plus een winstpunt, Gina Lens op Khan behaalde helaas net geen winspunt. Bij de pony’s Esther van Rossum op Mister Ed een 1e plaats en een winspunt. Emma van Buren op Dafina behaalde helaas net geen winstpunt.

Klasse L: Marinda de Leeuw op Empire behaalde een 1e plaats en twee winstpunten in de klasse L1. Janise de Leeuw op Espada behaalde ook twee winstpunten in deze klasse. In de klasse L2 behaalde Caroline de Wildt op Galant tweemaal een 2e plaats en twee winstpunten. Carola van Zuilen op Hyllos behaalde ook een winstpunt.

Klasse M: Deborah Diks behaalde op Diva in de klasse M1 twee winstpunten en een 1e plaats. Lisa Jansen op Cheff Jansen behaalde een winstpunt in de klasse M2. Bij de pony’s waren er in de klasse M1 twee 1e plaatsen voor Britt Jansen, helaas behaalde ze net geen winstpunt.

Op zaterdag was de onderlinge wedstrijd, waarbij de ring van vrijdagavond is blijven staan en was er de mogelijkheid om 2 proeven te starten. Marinda de Leeuw op Empire oefende voor het L2 en behaalde daarmee 2 winstpunten. Ylva Jochems op Tequilla behaalde een 1e en een 2e plaats in de klasse B paarden met 2 mooie winstpunten. Rochelle Maarschalkerweerd op Americano behaalde ook 2 winstpunten.