Afgelopen zaterdag was het tijd om stil te staan bij het vijftig jarig bestaan van de vereniging en wat hebben we een heerlijk jubileumsfeestje gevierd met z'n allen.

 

Om 16.00 uur stipt gingen we van start met de eerste openingsact: ''talenten in de dop''. Kate, Luna, Maud, Nova, Senna, Quinta en Emma lieten een superleuke wild west show zien.

   

Na de wild west show was het tijd voor ''2 topamazones, 2 disciplines'' en verschenen Jolanda en Alice in de ring om de overeenkomsten/verschillen van de dressuur en western te laten zien.

 

Rond 17.00 uur was het tijd voor de speech van onze voorzitter John, waarna de burgemeester (geheel onverwacht voor John) het woord overnam en een Koninklijke onderscheiding mocht uitreiken aan John. Volgens ons helemaal verdiend en John nam de onscheiding ook vol trots in ontvangst! Daarna werd er nog een ereronde gehouden achterop bij het vierspan van Arie.

 

Femke en Mendy stonden daarna al in de startblokken voor hun act: ''Jumping through the jungle''. Samen hadden zij een leuk parcours bedacht en lieten zij een mooie show zien, waarin zij onder andere tegelijk over de hindernissen vlogen.

 

De laatste act die op het programma stond was: ''Mennen is een feest!''. Met Lotte aan de microfoon en Lisa en Britt in de jury lieten verschillende menners zien dat het niet meevalt om vaardigheid foutloos te rijden. Zij wilden laten zien dat het voor elk niveau leuk is om te doen en dat iedere combinatie zijn eigen problemen heeft.

 

Met iets uitloop op het programma was het buffet rond 18.30 uur geopend en heeft iedereen kunnen genieten van het heerlijke eten!

 

Vanaf 19.30 uur liepen de oud-leden van de Stuwruiters binnen en was het tijd om gezellig met elkaar te kletsen en mooie herinneringen op te halen, wat ook volop gedaan werd. Tussen het ophalen van de herinneringen door werd er ook nog eens een spectaculaire show gegeven door The Future Guys!

 

Om 21.00 uur ging de band van start en konden de voetjes van de vloer. De sfeer zat er de hele avond goed in en het feestje ging door tot in de late uurtjes.

  

Iedereen die aanwezig was en een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie jubileumsfeestje, super bedankt! Alle foto's staan op onze facebookpagina en zullen binnenkort ook in een fotoalbum op onze website te zien zijn!