Op zaterdag 12 juli organiseert de Rabobank een evenement, ''Pak de fiets voor uw clubkas''. Door deel te nemen aan de Rabo fietsdag en de route uit te rijden kun je ervoor zorgen dat de Rabobank €10,- stort in onze clubkas. Dit betekent per Stuwruiter die meefietst, €10,- naar de verenging. Er is een maximum van €500,-, dus laten we met zijn allen op de fiets stappen!

De Rabo Fietsdag is een initiatief van Rabobank Vijfheerenlanden in samenwerking met wielerclub Jan van Arckel. Het idee achter de fietstocht is verenigingen en stichtingen uit de omgeving een steuntje in de rug te bieden, ook die geen klant zijn bij de bank. Leden kunnen samen een gezellige en sportieve dag beleven en ook nog eens geld verdienen voor hun eigen club. 


De fietsroute
Door de Vijfheerenlanden is een route van 40 km uitgestippeld, met een stempelpost bij de start en twee onderweg.


Startlocatie en starttijd

Starttijd: 10.00 uur.
Startlocatie: VV Brederodes in Vianen.

's Ochtends willen we verzamelen op de club voor degene voor wie dat handig is. Hier willen we om 9.30 uur vertrekken, om zo om 10.00 uur te kunnen starten in Vianen. Als je rechtstreeks naar de startlocatie gaat is dat ook geen probleem.


Sta je nog niet op de deelnemerslijst (Zie: Deelnemerslijst Rabo Fietstocht) en wil je wel graag meefietsen? Opgeven kan nog tot zaterdag 7 juni door een mailtje te sturen naar info@stuwruiters.nl.


We hopen dat je meedoet!
 
Let op! Op deze datum hadden we eigenlijk het bezoek aan het paardenrusthuis in Soest gepland. Deze activiteit verschuiven we naar de zaterdag ervoor. We gaan het paardenrusthuis dus bezoeken op zaterdag 5 juli.